2018 Yazına Damga Vuracak Saç Aksesuar Trendleri

Bu yaz saçlar çok karmaşık, çok süslü ve çok sofistike! Yaz boyunca saçlarda muhteşem bir şıklık görmenizi sağlayacak olan 2018 saç aksesuar trendleri sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor. Bu trendlerin geçmiş yıllardan günümüze dek uzanan popülerliğin, yeni versiyonları olduğunu sakın düşünmeyin. Gerçek anlamda yepyeni trendler ile tanışacaksınız.

Çiçeklerle Süslenmiş Saç Bantları

Avrupa’da düzenlenen defilelerde şimdiden boy göstermeye başlayan saç aksesuar modelleri arasında kadınsı duruşu güçlendiren ve romantik bir imaj çizen tasarımlar da var. Bunların ilki çiçeklerle bezenmiş olan saç bandı modelleri oluyor. Gerçek çiçeklerle ayırt edemeyeceğiniz yapma çiçeklerle süslenen ve kullanımı da gayet kolay olduğundan her kadının tercih edebileceği bu saç aksesuarları yazın canlı, heyecanlı ve şımarık atmosferine de uyum sağlıyor.

Canlı Renklere Sahip Saç Bantları

Artık saç renginize en yakın tonlarda saç bandı modelleri kullanmayı unutun. Aksine canlı renkler, zıt renkler hatta çok karmaşık desenlere sahip olan saç aksesuarları trend oldu! Modanın gerisinde kalmak istemiyorsanız yepyeni saç aksesuarlarına çekmecenizde yer açmaya başlayın. Canlı renkleriyle yaz sezonunun enerjisine de uyum sağlayan saç aksesuarları sadece saçları toplamak için değil, süslemek için de kullanılacak. Toplu saçları sarmak ve farklı bir görünüm kazandırmak için de bu aksesuarlara ziyadesiyle ihtiyaç duyacaksınız.

Işıltılı ve İddialı Saç Bantları

2018 ilkbahar/yaz saç trendleri arasında ışıltılı görünümü ile ön plana çıkan ve parlak süslemeler kazandırılmış olan saç bandı çeşitleri de dikkat çekiyor. Simler ya da parlak taşlarla süslenmiş olan bu tasarımların saçlara bambaşka bir görünüm kazandıracağı aşikar. Pırıltılı saç aksesuarlarının gelmiş geçmiş en parlak dönemini yaşamasına tanıklık etmekle kalmayın! Bu trendin ilk temsilcilerinden biri de siz olabilirsiniz.

İstenen Şeklin Verilebildiği Saç Bantları

Son trend ise içerisinde bulunan metal ve sert parça ile istenen her şeklin verilebildiği saç bandı oluyor. Genellikle at kuyruğu yapıldıktan sonra saçlara sarılan ve her yöne doğru kıvrım kazandırılabilen bu saç bantları da sıra dışı bir şıklık kazanmak için tercih edilebilir. Bu bantların saçlar daha hacimli bir görünüm kazandırdığı tüyosunu da sizlerle paylaşalım.

 

You Might Also Like

Bir yanıt yazın